Politica de anulare cont

Utilizatorul înțelege și acceptă că nu beneficiază în mod automat de dreptul de retragere. Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții, Utilizatorul își dă acordul prealabil și expres și confirmă că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul de retragere, în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare aplicabile contractelor încheiate la distanță, precum și cu privire la drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniști, cuprinse și în cadrul OUG nr. 34/2014, care prevăd faptul că furnizarea de conținut digital, care nu este livrat pe un suport material, este exceptată de la dreptul de retragere.

Cu toate acestea, Basic Capital poate decide, la libera sa apreciere și discreție, că va rambursa anumite sume de bani, totale sau parțiale, în cazuri particulare și cu respectarea condițiilor menționate, însă acest fapt nu atrage sub nicio formă răspunderea sau obligația de a proceda într-o astfel de modalitate în mod constant.

In cazul returnării Produsului digital, Utilizatorul va pierde de drept, în mod automat și accesul la orice cursuri, la platformă, la eventualele grupuri private, la webinarii, ședințe de coaching, extrageri de premii și la alte asemenea beneficii oferite de Basic Capital, contul Utilizatorului urmând să fie șters.

Pentru programul Meet The Trader care presupune si training live la biroul nostru din Timisoara, utilizatorul are dreptul de retragere intr-o perioada de maxim 30 de zile calendaristice de la achizitia pachetului, doar in situatia in care utilizatorul nu a fost deja programat pentru a incepe perioada de instruire live.