Termeni și condiții

pentru utilizarea platformei Basic Capital

DREPTURI DE AUTOR


Conținutul acestui site este protejat prin drepturi de autor © BASIC CAPITAL. Toate lucrările și materialele originale create de BASIC CAPITAL sunt protejate prin drepturi de autor și nu pot fi copiate sau difuzate fără permisiunea proprietarului. Drepturile de autor se extind asupra oricăror materiale, videoclipuri, postări pe forum, imagini, documente, e-mailuri sau comentarii care intră sub incidența Legii drepturilor de autor din Marea Britanie (1988) care acoperă drepturile de autor, desenele și brevetele.

Dacă acționați cu încălcarea acestor termeni, sunteți vinovați de încălcarea legii drepturilor de autor și veți fi răspunzător legal în fața unei instanțe de judecată. Nu copiați, distribuiți, editați, modificați, furați sau vindeți lucrările și materialele originale cu drepturi de autor create sau furnizate de BASIC CAPITAL.

 

SFAT GENERAL

Orice sfat sau informație de pe acest site web este doar sfat general și nu ia în considerare circumstanțele dumneavoastră personale. Nu ar trebui să tranzacționați sau să investiți doar pe baza acestor informații.

Prin vizualizarea oricărui material sau prin utilizarea informațiilor din serverul nostru comunitar, sunteți de acord că acesta este un material de educație generală și nu veți trage nicio persoană sau entitate responsabilă pentru pierderile sau daunele rezultate din conținutul sau sfaturile generale furnizate de BASIC CAPITAL.

Participarea la tranzacționare și investiții implică riscuri. Trebuie să fii conștient de riscuri și să fii dispus să accepți acele riscuri pentru a investi bani. Nu sunt garantate de către sau în numele BASIC CAPITAL că orice cont va obține sau este posibil să obțină profituri sau pierderi similare cu cele discutate în orice material al comunității noastre.

 

AVERTISMENT DE RISC


Tranzacționarea are recompense potențiale mari, dar și riscuri potențiale mari. Gradul ridicat de levier și volatilitatea pieței pot funcționa atât împotriva dvs., cât și în favoarea dvs. Trebuie să fiți conștienți de riscurile investiției și să fiți dispus să acceptați riscurile pentru a tranzacționa pe aceste piețe. Tranzacționarea valutară implică un risc substanțial de pierdere și nu este potrivită pentru toți investitorii. Vă rugăm să nu tranzacționați folosind bani împrumutați sau bani pe care nu vă permiteți să-i pierdeți.

Nu se oferă nicio garanție de către sau în numele BASIC CAPITAL că orice cont va realiza sau este probabil să obțină profituri sau pierderi similare cu cele discutate în orice material de pe serverul comunității noastre. Orice opinii, știri, analize, prețuri sau alte informații de pe serverul comunității noastre sunt furnizate ca comentarii generale ale pieței și nu constituie sfaturi de investiții. Nu vom accepta răspunderea pentru nicio pierdere sau daune, inclusiv, fără a se limita la, orice pierdere de profit, care poate apărea direct sau indirect din utilizarea sau încrederea în astfel de informații.


DESPĂGUBIRE

 

Sunteți de acord să despăgubiți și să țineți BASIC CAPITAL, filialele și afiliații săi, precum și directorul, ofițerii, agenții, contractorii, partenerii și angajații acestora, fără răspundere pentru orice pierdere, răspundere, pretenție, cerere, daune, costuri și cheltuieli, inclusiv un avocat rezonabil. taxe, plătite de orice terță parte ca urmare a sau care rezultă din sau în legătură cu orice conținut sau conținut de utilizator pe care îl postați sau îl distribuiți pe sau prin intermediul site-ului web, utilizarea de către dvs. a serviciului sau a site-ului web, comportamentul dumneavoastră în legătură cu serviciul sau cu site-ul web sau cu alți utilizatori ai serviciului sau ai site-ului web, sau orice încălcare a acestor Termeni sau a oricărei legi sau a drepturilor oricărei terțe părți.

BASIC CAPITAL consideră că materialul de pe acest server comunitar se bazează pe informații de încredere. Cu toate acestea, BASIC CAPITAL nu garantează acuratețea, completitudinea sau actualitatea niciunuia dintre materialele de pe acest site web, iar materialul trebuie confirmat din alte surse. Orice previziuni sunt doar estimări și este posibil să nu fie realizate.

Materialul de pe site-ul nostru web nu constituie nici:

o oferta sau invitatie de la BASIC CAPITAL ; sau o recomandare de valori mobiliare de către BASIC CAPITAL pentru a cumpăra sau vinde orice produse financiare.

Nimic de pe site-ul nostru nu constituie sfaturi financiare personale. Materialul de pe acest site nu ia în considerare circumstanțele personale și nevoile unei anumite persoane. Înainte de a lua orice decizie de investiție, ar trebui să luați în considerare propriile circumstanțe personale.

Cu excepția răspunderii care nu poate fi exclusă din punct de vedere legal, BASIC CAPITAL exclude orice răspundere (inclusiv răspunderea pentru neglijență) care decurg din utilizarea oricărui material de pe acest site. Răspunderea care nu poate fi exclusă din punct de vedere legal este limitată în măsura posibilului. Acest site nu trebuie utilizat ca înlocuitor al sfaturilor profesionale.

Toți utilizatorii acceptă faptul că pentru a avea un cont / abonament pe site-ul nostru web este nevoie de vârsta de peste 18 ani! Nu răspundem dacă această regulă este încălcată!

Cu excepția răspunderii care nu poate fi exclusă legal, CAPITALUL DE BAZĂ exclude orice răspundere (inclusiv răspunderea pentru neglijență) care rezultă din utilizarea datelor sau informațiilor furnizate de furnizorii terți către site-ul web.

Rambursări: Vă rugăm să rețineți că toate vânzările sunt finale. BASIC CAPITAL nu este obligat să ofere o rambursare celor care au achiziționat un plan.

 

ABONAMENT SI DREPT DE RETRAGERE

 

BASIC CAPITAL vinde abonamente.

Accesul la materialele prezentate se face integral online pe site-ul basic-capital.ro prin intermediul logarii cu email+parolă!

 Abonamentele variază de la lunar la anual și pe viață, pentru termenii de anulare, vezi mai jos:

Orice achiziție este finală și nu poate fi anulata !

Orice persoană, prin înregistrarea pe site-ul web BASIC CAPITAL cu domeniul basic-capital.ro confirmă și acceptă în mod expres și irevocabil că renunta la dreptul de retragere în termen de 14 zile prevăzut de OUG nr. 34 din 2014 pentru orice achiziție făcută pe basic-capital.ro

 

ÎNCĂLCAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

 

Fără a aduce atingere celorlalte drepturi ale noastre în temeiul acestor Termeni și condiții, dacă încălcați acești termeni și condiții în vreun fel sau dacă bănuim în mod rezonabil că ați încălcat acești termeni și condiții în vreun fel, putem:

-să vă trimitem una sau mai multe avertismente formale;

-suspendam temporar accesul la serverul nostru;

-vă interzicem permanent să accesați serverul nostru;

-blocam computerele care utilizează adresa dvs. IP de la accesarea site-ului nostru web;

-contactam oricare sau toți Furnizorii dvs. de servicii de internet și solicitați să vă blocheze accesul la site-ul nostru web;

-începem acțiuni în justiție împotriva dumneavoastră, fie pentru încălcarea contractului sau în alt mod; și/sau

suspendam sau ștergem contul dvs. de pe site-ul nostru web.

În cazul în care suspendăm sau interzicem sau blocăm accesul dvs. la site-ul nostru web sau la o parte a acestuia, nu trebuie să întreprindeți nicio măsură pentru a ocoli o astfel de suspendare sau interdicție sau blocare, inclusiv, fără limitare, crearea și / sau utilizarea unui cont diferit.